Seurainfoa alkaneeseen vuoteen 2015

4.1.2015

Ohessa PJ:n Markon otc-postilistalle lähettämä seurainfo. Jollet saanut sähköpostiisi viestiä pyydä sihteeriä jokke.k@iki.fi tarkistamaan tiedot.

Tervehdys kaikille ja Urheilullista Uutta vuotta 2015. Muutama info näin vuoden aluksi.

 

Ehkä suurimpana muutoksena seuran nettisivut vaihtuvat / ovat vaihtuneet uudelle pohjalle ja alamme käyttämään Sporttisaitin palveluksia. Uudet sivut ovat toki vielä työn alla, mutta monia asioita sieltä jo löytyy. Vanhoja sivuja ei enää päivitetä, vaan kaikki oleellinen tieto siirtyy pikku hiljaa uusille sivuille. Joten tästä lähtien käykää kurkkailemassa mm. tulevia tapahtumia, infotietoja jne. uusilta sivuilta. Uudet sivut löytyy osoitteella:

 http://otc.sporttisaitti.com/

 

Tapahtumiin ja vuoroihin liittyen kevät on aktiivista aikaa. Tässä muutama nosto, jotka toki löytyy myös noiden uusien sivujen kautta, kohdasta tapahtumat:

uimahallivuorot ovat entisellään tiistaisin ja lauantaisin, alkoivat tänään 3.1.2015

- Spinning vuorot jatkuvat to 8.1.2015 lähtien. Joulukuun vuoroissa oli vielä reilusti tilaa, joten ei kun torstaisin klo 18.20 spinnuun rohkeasti mukaan. Hiki tulee varmasti 

- Markon prässi palaa joulu tauolta ma 12.1.2015 klo 17 tasan. Pari kertaa perussettiä ja sitten alkaakin jo 6 viikon nopeusvoimakausi. Edelleen MAX 30 hlöä saliin.

- viime vuodesta tutut Oulu-hallin ratavuorot alkoivat tänä aamuna (la 3.1.20159 eli pyörivät lauantai aamuisin klo 7.30-8.45. Ellei joku tapahtuma yms. vuoksi vuoro ole peruttu. Seuraa reaaliaikaista tilannetta vuoroista Web Timmistä

 

- ja sitten HOX HOX. Junnuille alkavat täysin omat reenit nyt ke 7.1.2015 lähtien Kastellin monitoimitalolla. Lisätiedot tarvittaessa Karvosen Timolta, joka toimii harjoitusten päävastuullisena veturina. Mahtava homma, että saatiin tämä vuoro uusista tiloista

 

- sunnuntaisin perinteinen 08 lenkki pyörii edelleen, joka on avoin kaikille pyöräilyn harrastajille. Kelistä riippumatta lenkki lähtee sunnuntai aamuisin klo 08 Haapalehdon Shelliltä. Ei kun mukaan vaan.

 

Joten kyllä tarjontaa piisaa, jos vain intoa riittää.

 

- Iloisia uutisia myös Syöteajon ja Sorasyötteen osalta. Viime maanantaina kokoontui muutaman henkilön ydinporukka ja palaverin päätöksenä oli se, että Syöteajo ajetaan la-su 18.-19.7.2015. Tämä tapahtuma tulee olemaan puhtaasti kuntotapahtuma ja tavoitteeksi on asetettu, että saamme tapahtumaan jopa 100 ajajaa. Levittäkää sanaa asian tiimoilta.

- Ja vastaavasti uudenmallinen Sorasyöteajo tullaan ajamaan su 6.9.2015. Tähän samaan yhteyteen kaavaillaan viikonloppuleiriä Pikku-Syötteelle, jolloin ko. ajo olisi luontainen osa leiriä. Joka tapauksessa Sorasyöteajosta tulee sekä kuntotapahtuma mutta myös kilpailutapahtuma. Tällä koitamme saada hiukan lisää ajureita tapahtumaan ja junnuille tulee oma matka. Mutta näistä molemmista aikanaan sitten lisää ja mm. ilmoittautuminen avataan heti kun kaikki asiat ovat reilassa.

- Tapahtumien uutena pääveturina on seuramme uusi aktiivi Mikko-Antero Savolainen ja ISO kiitos M-A:lle, että otit hommat hoitaaksesi. Toki entisen ydinporukan hienosti tukemana.

 

- Jäsenmaksuasioiden kanssa ei kantsi kiirehtiä. Jahka sihteerimme Jokke saa kaikki kuviot kuntoon, postia ja tietoa asian tiimoilta kyllä tulee. Talkoolaiskyselyn perusteella osa tulee samaan alennetun jäsenmaksun vuosikokouksessa sovitulla tavalla. Maksimissaan jäsenmaksualennus tulee olemaan 50 %. Alennukseen oikeutetut tulevat saamaan henkilökohtaisen postin asiaan liittyen.

- Seuramme panostuksia tarvitaan myös kesällä. Suurin ponnistus tulee olemaan jälleen kerran Tervaetapit, jotka poljetaan 4.-5.7.2015. Montta ja Raatti entiseen tapaan kisapaikkoina. Laita siis varaus kalenteriin. Jos et aja kilpaa, niin tulee hommiin. Niitä kyllä piisaa.

- Seura-asutilaukset tehdään nyt tammikuussa.  Pyöräasut ovat Sportfullin tuotteita ja tripuolen asut Bio-Racerin tuotteita. Laitan erillisen postin tähän asiaan liittyen lähipäivinä. Alustavaa tietoa tästäkin, mm.sovitusajoista löydät uusilta sivuilta

 

- Käy siis tutustumassa uusiin sivuihin, tule mukaan toimintaan ja ennen kaikkea ole käytettävissä seuramme tilaisuuksiin. Vain siten voimme tarjota niin omalla väelle kuin muillekin laadukkaita tapahtumia alkaneen toimintavuoden aikana.

 

Yhteistyöllä eteenpäin ja tervetuloa mukaan seuratoimintaan. Junnut tarvitsee ohjaajia ja muukin toiminta tarvitsee lisää hartioita. Uudet ideat ovat aina tervetulleita.

Näillä eväillä katse eteenpäin ja kohti menestyksekästä kautta 2015.

 

Marko