Uutisia

Hei! Teidän vuoronne 2.4.16 Raksilan uimahallin kuntoaltaassa on peruttu kilpailujen vuoksi. Terveisin Tuomo Tunturi Liikuntakoordinaattori Sivistys- ja kulttuuripalvelut, liikuntapalvelut Raatintie 2, 90100 Oulu PL 10, 90015 Oulun kaupunki tuomo.tunturi@ouka.fi
Matalan kynnyksen Tour de Kids toimii ponnahduslautana Oulu Triathlon & Cycling ry:n junioritoimintaan ja sitä kautta vaikka kilpapyöräilijän uralle.
Afganistalainen Hashmat Tokhi on polkenut kilpaa niin Pakistanissa kuin Etelä-Koreassa.
Pieni muotoinen Randonneur tapaaminen ennen kauden alkua. Varattuna TV-nurkkaus, jossa voitaneen katsoa viimekesäisestä Paris-Brest-Paris:sta tehty tapahtuma-DVD. Tila ei ole iso, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
Tervetuloa hyväntekeväisyydestä ja maantiepyöräilystä kiinnostunut Oulussa tai lähiympäristössä asuva yli 18v kuulemaan mikä on Team Rynkeby ja miksi se on niin kiehtovaa. Tavoitteena on perustaa Ouluun oma TR joukkue kaudelle 2016 - 2017, tule mukaan kuulemaan ja rakentamaan uutta TR joukkuetta, kaupunkiin jossa pyöräily on ympärivuotista.
Juoksuliikkeen yhteistreenien valmennuksesta Oulussa vastaavat kokeneet juoksuvalmentajat Riitta Kallio-Kokon, Sanna Männikön ja Maija Oravamäen johdolla.
Suomen pyöräilynohjaajat ry perustettiin viime syksynä edistämään pyöräilykoulutuksen kehittämistä Suomessa. Löydät alta Suomen pyöräilynohjaajat ry:n tiedotteen
Ouluhallin ratapyöräilyvuorot jatkuvat la 13.2.2016 Virallinen harjoitusaikamme on 7.30-8.45. Halliin pääsee toki heti klo 07.00.
Oulun sukelluskeskus järjestää liikkeessään triathlonin ja uinnin teemapäivän. Nähtävissä ja sovitettavissa tulevan kauden uutuuksia. Sukelluskeskus hakee myös kummiuimaria. Lue lisää...
Nyt se sitten on ajankohtaista, nimittäin tulevan kauden 2016 seura-asujen sovitustilaisuudet sekä itse tilaus.
Kaivosajoon ilmoittautuminen alkaa tänään 29.12. klo. 20.00
Keväällä järjestetään OTC:n jäsenille kuukausittain oman kunnon testausmahdollisuus.
RSS