Uutisia

Tervetuloa hyväntekeväisyydestä ja maantiepyöräilystä kiinnostunut Oulussa tai lähiympäristössä asuva yli 18v kuulemaan mikä on Team Rynkeby ja miksi se on niin kiehtovaa. Tavoitteena on perustaa Ouluun oma TR joukkue kaudelle 2016 - 2017, tule mukaan kuulemaan ja rakentamaan uutta TR joukkuetta, kaupunkiin jossa pyöräily on ympärivuotista.
Juoksuliikkeen yhteistreenien valmennuksesta Oulussa vastaavat kokeneet juoksuvalmentajat Riitta Kallio-Kokon, Sanna Männikön ja Maija Oravamäen johdolla.
Suomen pyöräilynohjaajat ry perustettiin viime syksynä edistämään pyöräilykoulutuksen kehittämistä Suomessa. Löydät alta Suomen pyöräilynohjaajat ry:n tiedotteen
Ouluhallin ratapyöräilyvuorot jatkuvat la 13.2.2016 Virallinen harjoitusaikamme on 7.30-8.45. Halliin pääsee toki heti klo 07.00.
Oulun sukelluskeskus järjestää liikkeessään triathlonin ja uinnin teemapäivän. Nähtävissä ja sovitettavissa tulevan kauden uutuuksia. Sukelluskeskus hakee myös kummiuimaria. Lue lisää...
Nyt se sitten on ajankohtaista, nimittäin tulevan kauden 2016 seura-asujen sovitustilaisuudet sekä itse tilaus.
Kaivosajoon ilmoittautuminen alkaa tänään 29.12. klo. 20.00
Keväällä järjestetään OTC:n jäsenille kuukausittain oman kunnon testausmahdollisuus.
Cyclocross skene elää melkoista buumia Oulun seudulla. Ke 23.9.2015 Raksilan krosseissa 106 viivalla! Huikeaa! Cyclocross kauden päättää vuoden 2016 SM-kilpailut Oulun Heinäpäässä. Tervetuloa !
RSS