Hailuoto Triathlon 2019

Tervetuloa kisaamaan merelliseen Hailuotoon!            

Oulu Triathlon & Cycling järjestää lauantaina 29.6. Hailuodossa avoimen triathlonkilpailun perämeren ainoalla pysyvästi asutetulla saarella. Kisakeskus on Hailuodon Marjaniemessä (Marjaniementie 783, 90480 Hailuoto), josta löytyvät wc tilat ja saunat. Saunat toimivat myös pukutiloina ennen ja jälkeen kilpailun.

Sarjat:

Sprintti miehet (750m uinti + 20km pyörä + 5km juoksu) 

Sprintti naiset (750m uinti + 20km pyörä + 5km juoksu) 

Sprinttiviesti (750m uinti + 20km pyörä + 5km juoksu) HUOM! Viestin uintiosuuden suorittava kilpailija voi osallistua myös yksilökisaan.

Ensimmäisessä hintaportaassa (1.5. saakka) osallistumismaksu yksilökisaan on 20 eur ja joukkueelta 30 eur. Toisessa hintaportaassa (2.5. – 21.6) osallistumismaksu yksilökisaan on 30 eur ja joukkueelta 40 eur. Kolmas hintaporras (22.6 – 28.6) osallistumismaksu yksilökisaan on 40 eur ja joukkueelta 50 eur. Paikan päällä ilmoittautuminen 50 eur/hlö.

Kilpailussa on perinteisesti ollut hyvät palkinnot.

Kilpailuun voi osallistua minkälaisella pyörällä tahansa ja kisa on peesivapaa, tästä poikkeuksena tri-pyörillä ja tempokahvoilla ajettaessa on turvallisuussyistä noudatettava peesikieltoa, joka on 10m edellä ajavan takarenkaasta.

Kilpailu starttaa klo 14:00 ja mukaan ehtii klo 11:00 ja 12:00 Oulunsalosta lähtevillä lautoilla. Huomioikaa, että lautalle saattaa joutua joskus jonottamaan.

Huomioithan, että Hailuotoon ei ole kiinteää tieyhteyttä. Lauttamatka Hailuotoon sisältyy osallistumismaksuun, mutta lauttamatkan aiheuttamat rajoitteet kannattaa huomioida matka-ajassa.

Majoitukseen löytyy vaihtoehtoja:

www.lomarengas.fi/mokkihaku?keyword=Hailuoto

www.hailuoto.fi sivuilta löytyy Luotsihotellin yhteystiedot

Ruokaa saa alueen palveluista:

www.majakkapiha.fi

www.ravintolaluoto.fi

www.luovonpuikkari.net/

Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Jokainen osallistuja on velvollinen auttamaan loukkaantunutta.

Tervetuloa!

Pyöräilyosuus
Juoksuosuus
Kisa-alueen kartta