Uutisia

Luennoimassa mm. OTC:n Maija Oravamäki
Aivan huikea avaus. 91 osallistujaa, joka taitaa olla yhdenlainen Suomen ennätys. Ja krossit toki jatkuu. Katso kalenteri
Paritempon SM-kilpailut ajettiin erinomaisessa kesäkelissä Oulussa, ns. pohjoispuolentiellä. Kiitosta saanut reitti tarjoaa Oulun mittakaavassa haasteellisen reitin. Hopeinen oli seuramme väri tänään niin naisissa kuin miehissäkin.
"Ada Holm hienosti toinen. Uintiosuuden jälkeen sijoitus 11.s ja ero kärkeen 19 sekuntia. Pyöräilyyn lähdettäessä ero kärkeen venähti jo 32 sekuntiin. Pyöräilyn jaettu kärkiaika nosti sijoituksen kakkoseksi ja juoksuun pinkaisin 12 sekunnin takamatkalta. Maalissa ero kisan ykköseen 15 sekuntia. Kahtena aiempana vuonna virolaistytöt on ehtineet edelle mutta nyt jäi viisi taakse. Niin rikkoontui virolaisrintama :)"
Tervetuloa Pikku-Syötteelle (375 m.o.h.) ensi viikonloppuna seuraamaan Ikäluokkien Suomenmestaruuskilpailuja (juniorit ja mastersit). Kisoihin osallistuu lähes 300 Suomen huippupyöräilijää lähes 500 suorituksen voimin (tempo + maantie)! Huippupyöräilijää, sillä reitit ovat vaativuudeltaan kansainväliset mitat täyttävät.
Barens Games (9.8.2015)
Kuvia ja linkki tuloksiin Syötteellä ajetuista Barens Games pyöräilyistä.
RSS