Uutisia

SM CC 2017 (9.1.2017)
OTC:n pyöräilijöiltä hieno aloitus kaudelle 2017!
Oulu Triathlon & Cycling ry vuosikokous pidettiin jouluisissa tunnelmissa Maikkulan monitoimitalolla. Tilaisuudessa palkittiin päättyneen kauden menestyneitä sekä käsiteltiin sääntöjen mukaiset vuosikokouksen asiat.
Seuran vuosikokous lähestyy. Ohessa muistin virkistämiseksi sähköpostilistalle lähetetty kokouskutsu
Suosittu OTC Spinning alkaa jälleen, kauden avaus torstaina 1.12.2016.
Myös ISM 2017 myönnettiin Pikku-Syötteelle! Alustavaa pohjoisen kalenteria...
Testiuinti (7.11.2016)
Moi! Tervehdys taas, tässähän alkaa pikkuhiljaa olemaan jo syksy. Uusi kausi on hyvä aloittaa uintitestillä. Mihin aikaan itse kultakin kulkee pikamatka eli 750m? Nyt on mahdollista käydä testaamassa oma vauhti seuran vuorolla lauantaina 19.11.2016. Mikäli haluat osallistua testipäivään, niin laita minulle sähköpostia mikko.merihaara@gmail.com Ilmoita sähköpostissa myös tavoiteaikasi, niin osaan järjestää erät sujuvaksi. Ilmoittautumiset tiistaihin 15.11. mennessä. Tämän jälkeen laitan asiasta tarkempaa infoa (oman starttiaikasi, infoa muille seuralaisille kyseisen päivän uintivuorosta yms). t. Mikko
Arvon seuraväki! Vielä viime hetken muistutus, mikäli Krossisyksyn informaatio ei ole teitä vielä tavoittanut. Ylihuomenna, elikäs lauantaina 29.10. klo 14.00 ajetaan jälleen Suomen suurin cyclocrosskisa, tällä kertaa aiemmista vuosista poiketen Raksilassa. Kisapaikka vaihdettiin Raksilaan ja nyt on luvassa aivan oikeata puistokrossia aivan kaupungin ytimessä. Jälleen kerran on radalle katettu kaikkea hauskaa ja voin luvata, että nyt on oikeasti ison maailman tunnelmaa tarjolla!
Ensi lauantaina 29.10. klo 11 pyörähtää käyntiin perinteinen Iin testijuoksusarja. Siellä tavoitteellisesti harjoittelevalla on oiva mahdollisuus käydä testaamassa vauhtireservinsä kehittymistä. Matkat (5 ja 10km, huhtikuussa myös ½-maraton) ovat virallisesti mitattuja, kisakeskuksena toimii Illinsaaren hiihtomaja. Lisätietoja löytyy täältä:
RSS