Uutisia

Typen Pyöräilijät on tänä vuonna mukana Oulun Krossisyksyssä ja järjestää 2.10.2016 eeppisen Ristiretken Itään!
Kaivakaa lehmänkellot kaapeista, nappulakumit vanteille ja juoksupiikit kengänkärkiin, se tulee taas! Oululainen krossisyksy alkaa tänä vuonna virallisesti 21.9.2016 klo 17 Heinäpäässä!
15-vuotiaiden sarjassa kilpaileva Ada Holm oli upeasti toinen Helsinki City triathlonissa ja varmisti saman sijan Suomen Cupissa. Turusen sisarukset myös loistaville sijoituksille.
Vuoden 2016 ISM mestaruuksista kilpaillaan Mäntsälässä. OTC:n Junior Teamin 12-vuotiaat pojat ottivat hienosti joukkueena hopeaa tempossa. Ada Holm (14-v) oli upeasti kolmas N-15 sarjan SM-triathlonissa Kuopiossa
VISON Tervaetapit on nyt kilpailtu ja palkinnot jaettu. Miesten pääsarjan voittoon polki järjestävän seuran Juha Kangaskokko jo neljännen kerran.
Raatin ratavuorot ovat tauolla muiden tapahtumien takia. Mutta ei hätää, sillä junioireiden harjoitukset pidetään Iinatin poistuvalla Karting radalla, jossa on hyvä hioa myös kortteliajon saloja.
TULOKSET
TULOKSET
Valkiaisjärven uintirata merkattu ja avattu 1.6.2016. Rata kaikkien vapaassa käytössä mutta älä vie poijuja mukanasi. Nyt radalla on sellaiset poijut, että näkyy. Kurkkaa kuvat ja käy itse kiertämässä uimalla.
TULOKSET
TULOKSET
TULOKSET
Kesän kilpailut ovat todenteolla alkaneet. Seuramme jäseniä osallistui niin tempo,- maantie- kuin maastopyöräilytapahtumiin sekä sunnuntaina oman seuran harjoitusduathloniin
Perinteinen, kaikille avoin OTC harjoitusduathlon järjestetään tänä keväänä sunnuntaina 22.5. klo 11.00. Uusi paikka on löytynyt Madekosken kupeesta, Sangisuun koulun ja Vaalantien maastoista. Sarjat junioreille ja aikuisille. Kaikki porukalla mittaamaan kevätkuntoaan!
RSS