Uutisia

NYT ON HYVÄ MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ SYVEMMÄLLE TRIATHLONHARJOITTELUN SALOIHIN. TÄMÄ KOULUTUS ON AVOIN MYÖS MUILLE KUIN OTC:N JÄSENILLE!
Syysleiri järjestetään tänäkin vuonna Rovaniemen Santasportilla, 28-30.10.2016. Meille on varattu hyvin varusteltuja ja hienoja kuuden hengen Lakitupa-mökkejä. Lajeina maastopyöräily, juoksu, sisällä tapahtuva lihaskuntoharjoittelu, uinti. Mukaan mahtuu niin juniorit kuin aikuisetkin pyöräilijät, sekä lajiin vasta tutustuvat.
Nyt on mahdollisuus osallistua Triathlon harrastajille suunnitellulle viikonloppuleirille, joka antaa yksityiskohtaista tietoa laadukkaasta uintiharjoittelusta ja sen vaatimuksista altaassa ja altaan ulkopuolella. Viikonloppuna lisäät käsitystäsi kehon toiminnasta kokonaisuutena ja kuinka hyödynnämme sitä tietoa uinnin huippusuorituksen rakentamisessa. Huom! paikkoja paikkoja rajoitetusti!
Suomen Triathlonliiton Hämeen ja Pirkanmaan syksyn maksuton alueleiri lapsille ja nuorille (10-19v.) pidetään 8.10. Nokialla. Lajeina ovat maastopyöräily tasoryhmissä, juoksu radalla, kuntopiiri ja uinti. Lisäksi teemme henkisenvalmennuksen tehtäviä ja ruokailemme omakustanteisesti (8e) uimahallilla. Valmentajina toimivat tuttuun tapaan Ursula Helenius ja Jiri Vilppola. Kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita! Lisätiedot: Ursula 040-8426008 tai ucca1@windowslive.com tai jiri.vilppola@gmail.com Ilmoittautumiset Ursulalle! Ilmoittautuminen viimeistään 2.10.2016
Trialkilpailuissa ajetaan valmiiksi tehtyjä reittejä, joita jaksoiksi kutsutaan, välttäen jalkakosketuksia. Trial-pyöräilyssä ei muihin polkupyöräharrastuksiin verrattuna ole juuri mitään muuta yhteistä kuin se, että ollaan polkupyörän päällä.
Typen Pyöräilijät on tänä vuonna mukana Oulun Krossisyksyssä ja järjestää 2.10.2016 eeppisen Ristiretken Itään!
Kaivakaa lehmänkellot kaapeista, nappulakumit vanteille ja juoksupiikit kengänkärkiin, se tulee taas! Oululainen krossisyksy alkaa tänä vuonna virallisesti 21.9.2016 klo 17 Heinäpäässä!
15-vuotiaiden sarjassa kilpaileva Ada Holm oli upeasti toinen Helsinki City triathlonissa ja varmisti saman sijan Suomen Cupissa. Turusen sisarukset myös loistaville sijoituksille.
Vuoden 2016 ISM mestaruuksista kilpaillaan Mäntsälässä. OTC:n Junior Teamin 12-vuotiaat pojat ottivat hienosti joukkueena hopeaa tempossa. Ada Holm (14-v) oli upeasti kolmas N-15 sarjan SM-triathlonissa Kuopiossa
VISON Tervaetapit on nyt kilpailtu ja palkinnot jaettu. Miesten pääsarjan voittoon polki järjestävän seuran Juha Kangaskokko jo neljännen kerran.
Raatin ratavuorot ovat tauolla muiden tapahtumien takia. Mutta ei hätää, sillä junioireiden harjoitukset pidetään Iinatin poistuvalla Karting radalla, jossa on hyvä hioa myös kortteliajon saloja.
TULOKSET
TULOKSET
Valkiaisjärven uintirata merkattu ja avattu 1.6.2016. Rata kaikkien vapaassa käytössä mutta älä vie poijuja mukanasi. Nyt radalla on sellaiset poijut, että näkyy. Kurkkaa kuvat ja käy itse kiertämässä uimalla.
RSS