Uutisia

Vuoden 2016 ISM mestaruuksista kilpaillaan Mäntsälässä. OTC:n Junior Teamin 12-vuotiaat pojat ottivat hienosti joukkueena hopeaa tempossa. Ada Holm (14-v) oli upeasti kolmas N-15 sarjan SM-triathlonissa Kuopiossa
VISON Tervaetapit on nyt kilpailtu ja palkinnot jaettu. Miesten pääsarjan voittoon polki järjestävän seuran Juha Kangaskokko jo neljännen kerran.
Raatin ratavuorot ovat tauolla muiden tapahtumien takia. Mutta ei hätää, sillä junioireiden harjoitukset pidetään Iinatin poistuvalla Karting radalla, jossa on hyvä hioa myös kortteliajon saloja.
TULOKSET
TULOKSET
Valkiaisjärven uintirata merkattu ja avattu 1.6.2016. Rata kaikkien vapaassa käytössä mutta älä vie poijuja mukanasi. Nyt radalla on sellaiset poijut, että näkyy. Kurkkaa kuvat ja käy itse kiertämässä uimalla.
TULOKSET
TULOKSET
TULOKSET
Kesän kilpailut ovat todenteolla alkaneet. Seuramme jäseniä osallistui niin tempo,- maantie- kuin maastopyöräilytapahtumiin sekä sunnuntaina oman seuran harjoitusduathloniin
Perinteinen, kaikille avoin OTC harjoitusduathlon järjestetään tänä keväänä sunnuntaina 22.5. klo 11.00. Uusi paikka on löytynyt Madekosken kupeesta, Sangisuun koulun ja Vaalantien maastoista. Sarjat junioreille ja aikuisille. Kaikki porukalla mittaamaan kevätkuntoaan!
Hello We have made a program for BCC copetition i Tana 3. – 5. June. It is only i norwegian. But the short version is: ITT Friday 3. June from 18.00, masstart Saturday 4. from 14.00 and Criterium Sunday fraom 9.00. Classes from 10 year. We are expeting a lot of cometitiors from Northern Norway. Welkom! Mvh Per Torleiv
TULOKSET
Näin kisakauden alkuun Oulu Triathlon & Cycling Ry ja Rokua MTB Team järjestävät yhdessä sarjan yhteistreenejä maastopyöräilijöille. Jokuhan voisi kutsua kisaksikin tapahtumaa, missä useampi pyöräilijä asettuu lähtöviivalle ja ajaa tietyn määrän kierroksia jollain tapaa merkittyä rataa ympäri tavoitteenaan karistaa lähin kollega kannasta.
RSS