Seura-asut 2018

11.2.2018

Ohjeistusta asutilauksille

Seura-asutilauksia varten on nyt MyBioracer-kauppa avattu, joten asutilauksia voi nyt alkaa miettimään. Huomatkaa, että kauppa on auki 26.2 asti, jonka jälkeen tilauksia ei voi enää tehdä.  Vielä ehdit liittyä jäseneksi ja tilata myös seura-asun vuodelle 2018.

Asuvalikoimaa on aika laajasti ja nyt tänä vuonna on tarjolla myös vapaa-ajan vaatteiksi huppari ja ohut topattu takki. Vaatteille on 5kpl minimierä. Jos tilauksia ei tule tarpeeksi, katsotaan tapauskohtaisesti, miten niissä tilanteissa menetellään. 

Vaatteiden väritys ja kuosit tulee olemaan lähes nykyisen kaltainen, eli tuttu OTC väritys. Osa asuissa olevista yritysten logoista tulee vaihtumaan ja niistä laitellaan myöhemmin tietoa. Huomatkaa, että nyt on mahdollista saada myös oma nimi asuihin.

1. Kirjautuminen MyBioraceriin:

Linkki kauppaan: http://bioracer.fi/fi/mybioracer/?r=BaJPBCK2Rm

- Syötä oikealla puolella olevaan ruutuun meiltä saamasi tunnus, teidän tunnuksenne on: OTC (ISOILLA kirjaimilla)
- Nyt pääset luomaan oman henkilökohtaisen salasanasi sähköpostisi kautta.
- Jatkossa pääset kirjautumaan vasemmalla puolella olevan ruudun kautta syöttämällä sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja seurasi tunnuksen.
- Voit valita kaikki ajopaidat ja triathlontuotteet nimipainatuksella 8 euron lisähinnasta (pois lukien naisten tri-puku, jossa vetoketju takana)
- Jos haluat nimipainatuksen: Kirjoita kenttään "Yksilöi" Haluamasi teksti. Suosittelemme pelkkää etu- tai sukunimeä. Mitä pidempi teksti, sitä pienemmät printtikirjaimet

- Kaikkiin lyhytlahkeisiin ajohousuihin sisältyy Smooth Uni pehmuste. Voit päivittää sen Smooth Vapour Uni pehmusteeseen 10 euron lisähinnasta.

- OTC:n MyBioracer on auki 26.2. asti, jonka jälkeen tilaus lähetetään Belgiaan. Tämän jälkeen tilatut vaatteet menevät tuotantoon ja ne toimitetaan 8-10 viikon kuluttua. Saat Klarnalta laskun, kun tuotteet lähetetään Belgiasta.

2. Asusovitukset
- Sovitukset asuille on järjestetty seuraavasti:
- Tiistai 13.2. Raksilan Uimahallin kahvion perällä, klo 18:00-20:30
- Keskiviikkona 14.2 Sportello Kansankadulla, klo 18:00 - 19:00 ja tarvittaessa vielä Spinningin jälkeen halukkaille.
- Lauantaina 17.2. Raksilan Uimahallin kahvion perällä, klo 10:00 - 12:00

Jos tilausta tehdessä on ongelmia MyBioracer kaupan kanssa, niin ota suoraan yhteyttä Rush Oy (tiedot löytyvät Info-sivulta). Voit kysyä lisätietoja myös meiltä, niin me yritetään auttaa. Me laitellaan myös väliaikatietoja tilauksen etenemisestä.