OTC Syysvaatetilaus

20.9.2019

Viime vuodesta tuttu syys- ja talvivaatetilaus olisi jälleen ajankohtainen. 

Asuvalikoima on tarkoituksella suppeampi näin talvea vasten, jotta saataisiin minimimäärät täytettyä. Vaatteilla on 5kpl minimierä. Jos tilauksia ei tule tarpeeksi, katsotaan tapauskohtaisesti, miten niissä tilanteissa menetellään. Junnuille löytyy myös kokoja. Huomaa, että pyöräilyhousun voi valita ilman pehmustetta.

Sovitusta ei nyt järjestetä. Kysele seurakavereilta tai seuran Facebook/WhatsApp ryhmässä vinkkejä sopivan koon löytymiseen.

MyBioracer-nettitilaustyökalun käytön aloitus:
-Mene tämän linkin kautta kirjautumissivuille: 

https://www.bioracer.be/fi/mybioracer/?r=BaJPBCK2Rm

-Syötä oikealla puolella olevaan ruutuun meiltä saamasi tunnus, teidän tunnuksenne on: OTC 
-Nyt pääset luomaan oman henkilökohtaisen salasanasi sähköpostisi kautta. Vanhaa tunnusta voi myös käyttää.
-Jatkossa pääset kirjautumaan vasemmalla puolella olevan ruudun kautta syöttämällä sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja seurasi tunnuksen.
Tilaukset pitää tehdä 29.9 mennessä.
Jos tilausta tehdessä on ongelmia MyBioracer kaupan kanssa, niin ota suoraan yhteyttä Rush Oy (tiedot löytyvät Info-sivulta).

Voit kysyä lisätietoja myös meiltä, niin me yritetään auttaa. Ilmoittelemme tilauksen etenemistä ja mistä asut voi sitten noutaa. Tehdastilauksen toimitusaika on noin 8-10 viikkoa.

Hiihtovaatteista sain seuraavanlaisen kuvauksen: Hiihtovaatteista Frost sarja on kevyempi ja hengittävämpi versio. Siinä on tuulenpitävä Atom-kangas etuosassa ja Lycra-kangas takaosassa. Crust malleissa taas on Atom edessä ja Tempest kangas takana. Lisäksi Crust vaatteissa on kevyt verkkokankainen vuoraus.

Hiihtovaatteet tulee ns. seuran väreissä (kuten huppari) ilman varsinaisia sponsorilogoja.