P-SM-tempo Pyhällä ja Luosto road race

29.5.2015

Viime viikonloppuna kilpailtiin hyisissä olosuhteissa ”pohojosessa” Pyhällä ja Luostolla. Pyhällä launtaina ajettu aika-ajo oli samalla myös Pohjois-Suomen tempo-mestaruuskisa kaikille ikäluokille. OTC:ta olivat edustamassa junioreista M-10 sarjassa Jeehu Kareisto ja Eeli Lantto, M-12 sarjassa Aaro Tuovinen sekä M-60 sarjassa ikinuori Tuomo Pelttari.

 

Launtaina seuramme tempohirmuista mitaleille ylsivät kaikki osallistujat kun M-10 sarjassa Jeehu Kareisto pokkasi P-SM kultaa ja Eeli Lantto hopeaa sekä M-12 sarjassa Aaro Tuovinen pronssia. Tuomo Pelttari lisäsi myös palkintokaappiinsa täytettä napaten kultaa M-60 sarjassa.

 

Sunnuntaina kylmässä ja sateisessa kelissä ajetut maantiekisat jatkuivat samoilla sävelillä. Pojat ottivat M-10 sarjassa jälleen kaksoisvoiton samassa järjestyksessä Jeehun voittaessa ja Eelin säestäessä kakkostilalla. Aaro lisäsi hienosti mitalikokoelmaansa hopealla launtaisen pronssin lisäksi. Myös M-60 sarjassa maantiekisan voittajan nimi oli tuttu Tuomon nostaessa kädet kohti taivasta voiton merkiksi.

 

Kylmyyden vuoksi haastavissa oloissa ajetut kisat olivat siis jälleen todella menestyksekkäät OTC:lle kun kumpanakaan päivänä kukaan edustajistamme ei jäänyt podiumin ulkopuolelle ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Tästä on hyvä jatkaa kisakesää kohti uusia koitoksia ja toivottavasti lämpimämpiä kelejä!