Oulujokiajo OTC:n juhlaa

31.5.2015

Sunnuntaina 31.5 ajettiin perinteikäs Oulujokiajo tälle kesälle tyypillisessä hieman sateisessa säässä. Tämä ei kuitenkaan kisailijoita hidastanut, vaan kärjessä pidettiin reipasta vauhtia ja irtiottoja yritettiin ahkerasti. 103 km matkalla OTC:n ja Team Pyörä-Suvalan Marko Törmänen iski mäkiin useamman kerran ja sai tukea hyvin ajaneilta OTC:n muilta kuskeilta.

Marko ja Oulujokiajon parin vuoden takainen voittaja Pekka Kähkölä muodistivat kärkiparin ja mukaan hatkaporukkaan nousi Laukan kohdalla myös Mika Helander Recumbent Racing Finlandista nojapyörällään. Taustalla OTC:n muut kuskit kontrolloivat pääjoukkoa. Kähkölä taisteli sisukkaasti mutta joutui nousussa taipumaan kärkikaksikolle ja jättäytyi pääjoukkoon.

Kisan lopullinen ratkaisu nähtiin lopulta hieman Päivärinteen jälkeen kun Törmänen iski jälleen rajusti jyrkähköön töppyrään pudottaen Helanderin matkastaan ja ajaen vääjäämättömästi Oulujokiajon voittoon. Mika Helander sinnitteli kakkoseksi ja OTC:n kuskit valloittivat pääjoukon kirissä sijat 3-7 järjestyksessä Juhani Timmerbacka, Kent Sippola, Pasi Nurmela, Pekka Kähkölä ja Petri Lahtinen. 56 km matkalla saatiin myös tuplavoitto OTC:n Jouni Kukkosen voittaessa ja Arto Wallinin ollessa kakkonen. Tulokset Kari Mäkisen tulospalvelun sivuilta http://www.tulospalvelu.profiili.fi/pyrilytulokset/ .