Juoksuliike starttaa Oulussa 16.3.2016

11.3.2016

Juoksuliikkeen yhteistreenien valmennuksesta Oulussa vastaavat kokeneet juoksuvalmentajat Riitta Kallio-Kokon, Sanna Männikön ja Maija Oravamäen johdolla.

Suomen Urheiluliitto järjestää Juoksuliiken 16.3. alkaen Oulussa. Juoksuliikkeen valmennettuja, konseptoituja yhteistreenejä 2 kertaa viikossa. Juoksuliikkeen yhteistreenien valmennuksesta Oulussa vastaavat kokeneet juoksuvalmentajat Riitta Kallio-Kokon, Sanna Männikön ja Maija Oravamäen johdolla.

  • ke klo 18:00 Vauhtikestävyystreeni Raatin uimahallilta

  • su klo 16:00 Pidempi yhteislenkki tasoryhmissä Raatin uimahallilta

Treenit ovat avoimia kaikille kilpaurheilijoille ja kuntoilijoille seura- ja lajirajojen yli ja esim. Porvoossa ja Turussa triathlonistit ovat treeneistä pitäneet ja tulokset kehittyneet. Turussa yhtenä vetäjänä on toiminut mm. Mika Luoto. Tavoitteena on saada paljon ihmisiä treenailemaan ja hengästymään yhdessä hyvällä fiiliksellä ja tästäkin syystä hinnoittelu on jo lähtökohtaisesti viety varsin alas (kevätkausi 16.3. - 29.5. 65€). Monet varmasti osallistuvat vain osaan näistä treeneistä, mutta siltikin maksettavaa  jää aika vähän / treeni.

  • Keskiviikon vauhtikestävyystreenit on suunniteltu siten, että monen tasoiset ja -ikäiset pystyvät tekemään sen yhdessä ja mukana voi olla ainakin 50-100 osallistujaa kerralla

  • Treeneissaä useita vaihtoehtoja, mutta enimmäkseen tavoitteena tehdä vauhtikestävyyttä
    määrävoittoisesti (tehokkaamman osion yhteiskesto n. 30min)

  • Treenit soveltuvat hyvin nuorille kilpajuoksijoille, kovillekin kuntomaratoonareille,
    triathlonisteille, suunnistajille, "muuten vaan kuntoilijoille" jne. Helsingissä, Porvoossa ja Turussa mukana on ollut aivan valtakunnan kärkitason juoksijoita sekä paljon SM-tason junioreja

  • Osallistujien vauhtiskaala esim. 6min vedoissa voi olla 3:00 - 6:30 välillä

Lisätietoja esim:
http://www.juoksuliike.fi/yhteistreenit
https://www.facebook.com/juoksuliike

 

Jos ryhmässä on aloittelevia juoksun harrastajia, heille voisi sopia myös ke ja su yhteislenkit tasoryhmissä tai Juoksukoulu Startti.

 

Lisätietoja antaa mielellään:

Perttu Uotila

040-5868154

perttu.uotila@sul.fi