OTC vuosikokous pidetty, uusi PJ ja hallitus aloittivat työnsä

7.12.2016

Kuvassa palkitut yhdessä PJ:n pestin jättäneen Markon kanssa. Vasemmalta Marko Törmänen, Aaro Tuovinen, Elina Turunen, Kalle Turunen, Ada Holm, Jeehu Kareisto, Reino Sevon ja Juha Kangaskokko

Kuva Jukka Kareisto
Kuvassa palkitut yhdessä PJ:n pestin jättäneen Markon kanssa. Vasemmalta Marko Törmänen, Aaro Tuovinen, Elina Turunen, Kalle Turunen, Ada Holm, Jeehu Kareisto, Reino Sevon ja Juha Kangaskokko Kuva Jukka Kareisto

Oulu Triathlon & Cycling ry vuosikokous pidettiin jouluisissa tunnelmissa Maikkulan monitoimitalolla. Tilaisuudessa palkittiin päättyneen kauden menestyneitä sekä käsiteltiin sääntöjen mukaiset vuosikokouksen asiat.

Kokous eteni asialistan mukaisesti. Menestyneitä urhelijoita palkittiin glögin ja joulutorttujen nauttimisen kera.Palkituksi junnuista tulivat Elina Turunen, Ada Holm, Kalle Turunen, Aaro Tuovinen ja Jeehu Kareisto. 

Parhaana Masters urheilijana palkittiin todella pitkän uran tehnyt Reino Sevon. Reino on elävä esimerkki meille kaikille, että ikä on vain lukuja paperilla. Kulta ja hopea viime kesän ISM pyöräilyissä, sarjassa M-8,0 todella osoittavat sen, että ura voi olla todellakin pitkä. 

Seuran parhaana urheilijana palkittiin Juha Kangaskokko. Hän ajoi jälleen vahvan kauden, vaikka SM-mitalia ei tullutkaan. Juha voitti mm. kovatasoisen Jämi84 maastopyöräilytapahtuman ensimmäisenä suomalaisena tapahtuman viisivuotisen historian aikana. Juhan monipuolisuutta ja varmuutta kuvaa hyvin se, että maantiepyöräilyn SM-kilpailussa hän oli jälleen kymmenen parhaan joukossa, ollen hienosti seitsemäs. Arvostetuissa Porvoon ajoissa sijoitus oli viides ja maantiecupin kokonaiskilpailussa Kangaskokko oli kahdeksas. Hän otti Jämi84 kilpailun lisäksi muita yksittäisiä voittoja kauden aikana, mm. jälleen kerran Tervaetappien keltaisen voittajan paidan. 

Toimintakertomus 2016, Tilinpäätös 2016, Toimintasuunnitelma 2016 ja Talousarvio 2017 hyväksyttiin ja vahvistettiin. Samalla myönnettiin tili- ja vastuuvapaus asianomaisille henkilöille. 

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Kimmo Ovaska. Uusi johtokunta kokoontui heti vuosikokouksen jälkeen ja tarttui tomerin ottein tehtäviinsä. Onnittelut kaikille valituille ja menestystä seuran johtotehtävissä. Uusi johtokunta lähestyy jäseniä aikanaan mm. jäsenmaksuasioissa, seuravaatteiden sovitus ajankohtiin liittyvissä asioissa yms. 

Väistynyt johtokunta toivottaa kaikille liikunnallista Joulun odotusta ja kiittää saamastaan luottamuksesta.

Tsemppiä treeneihin :-)