Hannu Kaikkonen Mediterapia

Hannu Kaikkonen Mediterapia

040 6508950

Lyhyt henkilökuva / yritysesittely:

Toimin testauspäällikkönä liikuntaklinikan testiasemalla. Testausten lisäksi tarjoamme valmennuspalvelua. Koulutukseltani olen LitM ja European MSc on Sports Coaching. Valmennuskokemusta on hiihdon, hiihtosuunnistuksen, judon ja maastopyöräilyn parista. Olen toiminut hiihtosuunnistuksen nuorten MM-ryhmän valmentajana 1996-1999. Henkilökohtaiset valmennettavani ovat saavuttaneet hiihtosuunnistuksessa yhteensä 5 nuorten MM-kultaa (Hanna Kosonen ja Katja Rajaniemi). Keijo Kurttila saavutti 4 podiumsijaa sprinttihiihdon maailmancupissa. Nykyisin touhuan paikallisten maastopyöräilijöiden kanssa mm. Sari Orvola ja Heikki Tukki.

Oma urheilutausta suuntautuu kestävyysurheilun puolelle ja kilpakuntoilen nykyisin maastopyöräilyssä. Omat lajini olivat hiihtosuunnistus, suunnistus ja hiihto. SM-mitaleita olen saavuttanut hiihto- ja pyöräsuunnistuksesta, sekä rullaluistelusta.

Minkälaisia valmennuspalveluita tarjoat:

Harjoitusohjelmia, yksilövalmennusta ja etävalmennusta.

Mikä / mitkä lajit ovat ydinosaamistasi:

Juoksu, maastopyöräily, hiihto, suunnistus, rullaluistelu

Mikä on ensisijainen kohderyhmäsi (ikä/taso):

Tavoitteellisesti harjoittelevat kestävyysurheilijat aloittelijoista kokeneempiin. Ota yhteyttä, niin laitetaan harjoittelusi oikeille urille.

Hannu.kaikkonen@rokua.com