TriBase

TRIBase

044 977 1646

www.tribase.fiinfo@tribase.fi

Lyhyt henkilökuva / yritysesittely

TRIBase päävalmentaja: 
Panu Lieto: Panu on 33-vuotias huipputriathlonisti Oulusta. Panu on kilpaillut Suomen huipulla triathlonissa, jo yli vuosikymmenen ajan ja ura jatkuu edelleen. Panun vahvuus on pitkä ura melkein kaiken nähneenä ja kokeneen. Juuri tästä syystä hänen kokemuksensa triathlonissa on vailla vertaansa. Panulla on vuosien kokemus myös lajin valmennuksesta. Intohimona hänellä onkin kuntoilijoiden saaminen tämän rakkaan lajin pariin.

TRIBase valmentaja: 
Jussi Lotvonen on 33-vuotias paratriathlonisti Oulusta. Jussi on harrastanut urheilua 4-vuotiaasta saakka, jolloin hän aloitti jääkiekon. Jussi pelasi jääkiekkoa aktiivisesti divisioonatasolla ennen vammautumista. Triathlonissa Jussi kilpailee pääasiassa maailmalla; kiertäen maailman cuppia ja arvokisoja. Suuri tähtäin on saavuttaa paikka Rion paralympialaisissa 2016. Triathlonin pariin Lotvonen siirtyi kokonaan muutama vuosi sitten.

Minkälaisia valmennuspalveluita tarjoat

Tribase on kotimainen huippuvalmentajien triathlonvalmennuspalvelu. Täysin uudenlainen konsepti valmennukseen, joka sopii lajia aloittavalle tai ammattilaiselle. Huippuvalmentajat räätälöivät jokaiselle valmennettavalle ohjelman tasotarpeen mukaan.

Mikä / mitkä lajit ovat ydinosaamistasi

Triathlon, uinti, juoksu, pyöräily, ravinto

Mikä on ensisijainen kohderyhmäsi (ikä/taso)

Ei ole rajattua kohderyhmää. Ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään juuri sinulle sopivat tavat harjoitella ja kehittyä.

TRIBase team toimii Oulussa, jossa harjoitellaan yhdessä viikoittain. Aktiivinen sosiaalinen ryhmä saa harjoituksista enemmän irti ja tekee harjoittelusta mielekkäämpää.