OTC harjoitusduathlon 2016

Kilpailun ajankohta ja paikka

Aika: 22.5.2016 klo 11:00 (yhteislähtö)

Paikka: Sanginsuun koulu, Madekosken sillan kupessa,

Perinteinen, kaikille avoin OTC harjoitusduathlon järjestetään tänä keväänä sunnuntaina 22.5.2016, klo 11.00. Sarjat junioreille ja aikuisille. Kaikki porukalla mittaamaan kevätkuntoaan!

Kilpailukeskus ja vaihtoalue

Sanginsuun koulu, Madekosken sillan kupeessa. Osoite: Sanginsuuntie 56

Paikoitus

Saginsuun koulun pihalla oleva kenttä. Ohjaus pysäköintiin järjestetty.

Kilpailureitit

Juoksun alku ja loppu ( noin 150 metriä) on kangasmaastoa. Varsinaisen juoksukierroksen ensimmäiset 500 metriä ovat sorapintaista tietä (Lääketehtaantie). Loput 2,5 kilometrin kierroksesta ovat afvasttipintaista kevyenliikenteen väylää. Junioirit 16-v ja nuoremmat juoksevat yhden kierroksen ja muilla juoksumatka on kaksi kierrosta. Aika tarkka matka lähdöstä vaihtoalueelle on 5010 metriä. Kierros juostaan myötäpäivään reittiä: Lääketehtaantie-Metsäkouluntie-Vaalantie-Sanginsuuntie. Juoksussa kilometrit tullaan merkitsemään kilometritauluilla.

Pyöräily suoritetaan Vaalantiellä (paremmin tunnettu Pohjoispuolentie) edestakaisella reitillä. Aikuisten sarjoissa reitti ajetaan kaksi kertaa edestakaisin (yht. n. 20 km). Juniorisarjassa reitti ajetaan kertaalleen, jolloin matkaksi tulee 10 km.

Reitti: Koulun piha-Sanginsuuntie-Vaalantie itään. Kääntöpaikka tulee olemaan 5 km päässä olevalla suoralla, ennen oikealle kääntyvää Ohrasenojantietä. Tarkka piste tulee olemaan suoralla olevat ainoat kaiteet. Tässä kohtaa myös ajoneuvoliikenteen tilapäinen pysäytys on turvallista tehdä hyvän näkyvyyden vuoksi. Ja näin taata kilpailijoiden turvallinen kääntyminen. Toiselle kierrokselle kääntyminen tapahtuu Sanginsuuntiellä, koulun koululla olevan bussipysäkin kohdalla.

Pyöräilyssä huomioitavaksi: Pyöräilyssä noudatetaan yleisiä pyöräilyn liikennesääntöjä. Peesaus on kielletty. Kypärän käyttö on pakollista. Kääntöpaikoissa sekä Sangisuuntien ja Vaalatien risteyksessä on liikenteen ohjaus. Silti jokaisen velvollisuus on varmistaa oma turvallinen kääntyminen. Kilpailureiteillä opastukset ja kääntöpaikat on merkitty keiloilla.

Vaihtoalueella pyörät tuetaan joko koulun pihalla olevilla pyörätelineillä tai  puita vasten. Oma teline on myös sallittu.

Sarjat ja matkat

- Tytöt ja Pojat alle 16 v: Juoksu 2,6 km + Pyöräily 10 km + Juoksu 2,6 km

- Naiset ja Miehet: Juoksu 5,0 km + Pyöräily 20 km + Juoksu 5,0 km

Kilpailun aikataulut

Kaikkien sarjojen lähtö su 22.5.2016. klo 11.00. Kisainfo ja reittikuvauksen kertaus ennen starttia, klo 10:45.

Ilmoittautuminen

Nettilomake aukeaa 10.5.2016. Näin kisakanslian ei tarvitse käsin raapustaa kaikkia nimiä - ilmoittaudu viimeistään lauantaina 21.5.2016 kello 12:00 Ilmoittaudu

Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä kilpailukeskuksessa viim. 10:30.

Osallistumismismaksu

Tapahtuman hinta 5 euroa / hlö (Tapahtuman järjestämiskulujen kattamiseksi, mm. sähköinen ajanotto). Osallistumismaksu tulee maksaa joko:

Paikanpäällä numeroa hakiessa, käteisellä ja tasaraha 5 euroa tai

ennakkoon OTC tilille FI 0747443020019763, viite 5034. Maksettu kuitti esitettävä numeroa hakiessa

HUOM! 
Kilpailija kilpailee omalla vastuulla, sitoutuu noudattamaan yleisiä liikennesääntöjä ja huolehtii itse omasta vakuutusturvastaan. Tapahtuman järjestäjä ei ota vastuuta vahingon sattuessa!