Maikkulan prässi ja kuntosalivuoro

Maikkulan prässi ja kuntosalivuoro


Kuntosali, jonne mahtuu järkevästi viisi ihmistä, on maanantaisin 30.9.2019 alkaen kello 17.00-18.30 käytössämme. 

HUOM! Monitoimitalon ovella tulisi olla viimeistään 16:45, koska monnarin työntekijät poistuvat paikalta ja ovet menevät lukkoon. Työntekijät päästävät treenaajat liikuntasaliin. Viimeinen seuralainen huolehtii ovet lukkoon.


Siellä on Rapp kuntoiluvälineet ja Technogym Body Bike Classic spinningpyörä (omat polkimet + kengät + 15mm kiintoavain).

Viime talvien tapaan harjoituksissa tullaan vetämään peruskuntopiiriä. Koska vanha systeemi on ollut toimiva, suuria muutoksia ei ole luvassa; Normaalit alkuverryttelyt ja siihen tehokas, mutta oikein tehty kuntopiiri ja loppuverryttelyt pienine venyttelyineen. Ajatuksena on edetä nousujohteisesti kohti kevättä. Liikkeelle lähdetään neljällä kierroksella ja kauden edetessä lisätään harjoituksen kestoa ja tehoa.

Treenin päätteeksi voi hölkätä omatoimisesti tai ajaa alakerran spinningpyörällä. Osahan kulkee prässimatkat juoksemalla, joten heille tämä juttu on luontainen asia.

Maikkulan monitoimitalon saliin mahtuu järkevästi 30 henkilöä, mikä on ehdoton katto.

Salikengät mukaan, jottei tuoda ulkokengillä hiekkaa saleille ja joilla on oma jumppamatto, niin ottakaa mukaan. Yläkerran monitoimisalilla ja alakerran kuntosalilla ovat ns. unisex-pukutilat suihkuineen.

Maikkulan monitoimitalo, Kangaskontiontie 3, 90240 Oulu.